Jurriëns

Jurriëns

Aannemingsbedrijf H.J. Jurriëns is een besloten vennootschap. Jurriëns is een uitvoerend bouwbedrijf in de B&U-sector en is een 100% dochteronderneming van de geheel zelfstandige Jurriëns Exploitatiemaatschappij bv.

3 Pijlers, 3 Regio’s

Vanuit drie regio’s bedienen wij onze klanten op het gebied van Restauratie, Bouw en Onderhoud; daarnaast beschikken wij over een eigen Steenhouwerij en een eigen Timmerfabriek.

De drie regio’s zijn:

Sinds 1894

Aannemingsbedrijf H.J. Jurriëns werd in 1894 in Utrecht opgericht door Hendrik Jan Jurriëns. Jurriëns is vandaag de dag een middelgrote bouwonderneming die landelijk opereert. Daarbij streven wij naar een gezonde mix van restauratie bouw en onderhoud.

Onze bekendheid danken wij met name het restauratievak. Bedrijven, instellingen en particulieren uit het hele land hebben onze expertise ingeschakeld voor het restaureren van historische gebouwen en monumenten. Denk aan de Nieuwe Kerk in Amsterdam, de Domtoren en Domkerk in Utrecht, Slot Zeist, het NS Station Groningen en het Duitse Huis in Utrecht, nu Grand Hotel Karel V. Maar ook jonge monumenten zoals het Hilversumse Raadhuis, Sanatorium Zonnestraal in Hilversum en het Justus van Effen Complex in Rotterdam zijn door ons gerestaureerd.

Projecten

Heeft u nog vragen? neem dan contact met ons op:

06 10 25 68 71

‘Jarenlange ervaring en passie voor het ambacht zorgen ervoor dat wij topkwaliteit kunnen bieden.’

‘Topkwaliteit en het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend.’

‘De schoonheid van het glas en het ambacht van de glazenier is de basis en de toekomst van ons vak.’